Kapat
Yeni Dizi ve Film sitemizi gördünüz mü?
©

Google adsense



Dini Güzel Sözler Ve Resimler

İSLAMİYET Kategorisinde ve Dini Resimler, Şiirler,Hikayeler Forumunda Bulunan Dini Güzel Sözler Ve Resimler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Dini Sözler İslami Sözler Dini Resimler Ya Rab!.. Ne azabına dayanacak halim, ne de rahmetinden mahrum kalmaya mecalim yoktur… Vefasızlık ...

Sayfa 1/15 12311 ... SonSon
141 sonuçtan 1 ile 10 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni

Konu: Dini Güzel Sözler Ve Resimler

  1. #1

    Status
    Online


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    19.802
    Konular
    13290
    Aldığı Beğeni
    681
    Beğendikleri
    89

    Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    Dini Sözler İslami Sözler
    Dini Resimler



    Ya Rab!..

    Ne azabına dayanacak halim, ne de rahmetinden mahrum kalmaya mecalim yoktur…

    Vefasızlık edip Sen’den uzak kalsamda, halim Sensiz edemeyeceğimi haykırmaktadır.

    Vefasızlığım nispetinde değil, ihtiyacım nispetinde Senin lûtfuna talibim…

    Dini Güzel Sözler Ve Resimler


    Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  2. #2

    Status
    Online


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    19.802
    Konular
    13290
    Aldığı Beğeni
    681
    Beğendikleri
    89

    Cevap: Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    ALLAH’ım her an benimlesin, senin ile olayım...
    Senden gelen ile dolayım...

    Dini Güzel Sözler Ve Resimler
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  3. #3

    Status
    Online


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    19.802
    Konular
    13290
    Aldığı Beğeni
    681
    Beğendikleri
    89

    Cevap: Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    Kalp ALLAH'ı sevmek için yaratılmıştır.

    Bu yüzden sevgilisi 'O' değilse, kulluğu başkasınadır...


    Dini Güzel Sözler Ve Resimler
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  4. #4

    Status
    Online


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    19.802
    Konular
    13290
    Aldığı Beğeni
    681
    Beğendikleri
    89

    Cevap: Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    Günahlara kefarettir gönüldeki keder,
    Niyetler halis olunca ameller olmaz heder,
    Biraz daha sabreyle neler göreceksin neler;
    Mevlam ihmal değil imtihan eder...


    Dini Güzel Sözler Ve Resimler




    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  5. #5

    Status
    Online


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    19.802
    Konular
    13290
    Aldığı Beğeni
    681
    Beğendikleri
    89

    Cevap: Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    Ve sen yine denendiğinde
    ve yine kalbin daraldığında
    ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında
    ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde...
    ....Uzun uzun düşün
    ve hatırla yaratanını!


    "...Allah kuluna kâfi değil mi?..."

    Zümer/36

    Dini Güzel Sözler Ve Resimler






    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  6. #6

    Status
    Online


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    19.802
    Konular
    13290
    Aldığı Beğeni
    681
    Beğendikleri
    89

    Cevap: Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    Ey nefsiyle savaşan, iraden tutmasın pas!
    Ayağımı toprağa basacağım de ve bas!..

    NECİP FAZIL KISAKÜREK

    Dini Güzel Sözler Ve Resimler



    Dini Güzel Sözler Ve Resimler
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  7. #7

    Status
    Online


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    19.802
    Konular
    13290
    Aldığı Beğeni
    681
    Beğendikleri
    89

    Cevap: Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    Dini Güzel Sözler Ve Resimler


    Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    Dini Güzel Sözler Ve Resimler


    Dini Güzel Sözler Ve Resimler


    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  8. #8

    Status
    Online


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    19.802
    Konular
    13290
    Aldığı Beğeni
    681
    Beğendikleri
    89

    Cevap: Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    İNSANLARA ÖYLE İYİ DAVRANINIZ Kİ...

    DÜŞMANLARINIZ BİLE ÖLÜMÜNÜZE AĞLASINLAR

    - HZ. ALİ -


    Dini Güzel Sözler Ve Resimler





    Dini Güzel Sözler Ve Resimler
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  9. #9

    Status
    Online


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    19.802
    Konular
    13290
    Aldığı Beğeni
    681
    Beğendikleri
    89

    Cevap: Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    MaL cimriLerde, siLah korkakLarda, karar da zayıfLarda oIursa... işLer bozuLur.

    HZ. EBU BEKİR

    Dini Güzel Sözler Ve Resimler


    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  10. #10

    Status
    Online


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    19.802
    Konular
    13290
    Aldığı Beğeni
    681
    Beğendikleri
    89

    Cevap: Dini Güzel Sözler Ve Resimler



    Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    Rabbenâ heb lenâ min ledünke zürriyeten Dayyibeh. İnneke ente’s-semîğul ğalîm.



    RABBİMİZ...
    bize katından temiz bir soy zürriyet ihsan et.
    Muhakkak ki sen işitensin ve bilensin.



    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

Sayfa 1/15 12311 ... SonSon

LinkBacks (?)

  1. 06-11-2014, 08:45

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370