Google adsense

Sayfa 1/15 12311 ... SonSon
150 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106

    Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    Dini Sözler İslami Sözler
    Dini Resimler



    Ya Rab!..

    Ne azabına dayanacak halim, ne de rahmetinden mahrum kalmaya mecalim yoktur…

    Vefasızlık edip Sen’den uzak kalsamda, halim Sensiz edemeyeceğimi haykırmaktadır.

    Vefasızlığım nispetinde değil, ihtiyacım nispetinde Senin lûtfuna talibim…




    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard


  2. #2


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106

    Cevap: Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    ALLAH’ım her an benimlesin, senin ile olayım...
    Senden gelen ile dolayım...

    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  3. #3


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106

    Cevap: Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    Kalp ALLAH'ı sevmek için yaratılmıştır.

    Bu yüzden sevgilisi 'O' değilse, kulluğu başkasınadır...


    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  4. #4


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106

    Cevap: Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    Günahlara kefarettir gönüldeki keder,
    Niyetler halis olunca ameller olmaz heder,
    Biraz daha sabreyle neler göreceksin neler;
    Mevlam ihmal değil imtihan eder...







    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  5. #5


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106

    Cevap: Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    Ve sen yine denendiğinde
    ve yine kalbin daraldığında
    ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında
    ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde...
    ....Uzun uzun düşün
    ve hatırla yaratanını!


    "...Allah kuluna kâfi değil mi?..."

    Zümer/36








    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  6. #6


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106

    Cevap: Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    Ey nefsiyle savaşan, iraden tutmasın pas!
    Ayağımı toprağa basacağım de ve bas!..

    NECİP FAZIL KISAKÜREK





    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  7. #7


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106

    Cevap: Dini Güzel Sözler Ve Resimler














    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  8. #8


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106

    Cevap: Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    İNSANLARA ÖYLE İYİ DAVRANINIZ Kİ...

    DÜŞMANLARINIZ BİLE ÖLÜMÜNÜZE AĞLASINLAR

    - HZ. ALİ -








    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  9. #9


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106

    Cevap: Dini Güzel Sözler Ve Resimler

    MaL cimriLerde, siLah korkakLarda, karar da zayıfLarda oIursa... işLer bozuLur.

    HZ. EBU BEKİR




    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  10. #10


    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106

    Cevap: Dini Güzel Sözler Ve Resimler





    Rabbenâ heb lenâ min ledünke zürriyeten Dayyibeh. İnneke ente’s-semîğul ğalîm.



    RABBİMİZ...
    bize katından temiz bir soy zürriyet ihsan et.
    Muhakkak ki sen işitensin ve bilensin.



    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

Sayfa 1/15 12311 ... SonSon

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 17
    Son Mesaj: 04-07-2014, 10:24
  2. Dini Sözler - CEHALET İle İlgili Güzel Dini Sözler
    By Lady in forum DİNİ Güzel Sözler | İslami Mesajlar
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 01-14-2014, 00:39
  3. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 09-07-2012, 22:07
  4. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 08-23-2012, 22:52
  5. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 02-03-2012, 16:56

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Bumerang - Yazarkafe
website security