Merhaba, ilk ziyaretiniz mi? Buraya tıklayın!

Google Adsense

User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.131
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0



    8e430528fca0 Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

    GELENEKSEL TÜRK SANATI EBRU ~~

    Geleneksel Türk Sanatlarından, ebru, yoğunlaştırılmış su üzerine toprak ve toz boyalarla resim yapma sanatıdır. Koyulaştırıcı bir madde ile kıvamı arttırılmış suyun üzerine, içine öd katılmış, suda erimeyen boyaların serpilmesi ve su yüzeyinde meydana gelen şekillerin bir kağıda geçirilmesiyle yapılır.


    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri


    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri


    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri



    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri




    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri



    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri





    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri



    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri


  2. #2

    Üyelik tarihi
    25 12 2011
    Yer
    Kocaeli - İzmit
    Mesajlar
    34.903
    Bahsedildi
    1
    Etiketlendi
    0



    Cevap: Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri
    Ölümden sonrası bile varken , senden sonrası neden olmasın ?



    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

  3. #3

    Üyelik tarihi
    25 12 2011
    Yer
    Kocaeli - İzmit
    Mesajlar
    34.903
    Bahsedildi
    1
    Etiketlendi
    0



    Cevap: Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri


    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri
    Ölümden sonrası bile varken , senden sonrası neden olmasın ?



    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

  4. #4

    Üyelik tarihi
    25 12 2011
    Yer
    Kocaeli - İzmit
    Mesajlar
    34.903
    Bahsedildi
    1
    Etiketlendi
    0



    Cevap: Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri


    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri


    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri
    Ölümden sonrası bile varken , senden sonrası neden olmasın ?



    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

  5. #5

    Üyelik tarihi
    25 12 2011
    Yer
    Kocaeli - İzmit
    Mesajlar
    34.903
    Bahsedildi
    1
    Etiketlendi
    0



    Cevap: Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri


    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri



    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri


    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri


    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri
    Ölümden sonrası bile varken , senden sonrası neden olmasın ?



    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

  6. #6

    Üyelik tarihi
    25 12 2011
    Yer
    Kocaeli - İzmit
    Mesajlar
    34.903
    Bahsedildi
    1
    Etiketlendi
    0



    Cevap: Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri


    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri


    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri
    Ölümden sonrası bile varken , senden sonrası neden olmasın ?



    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

  7. #7

    Üyelik tarihi
    25 12 2011
    Yer
    Kocaeli - İzmit
    Mesajlar
    34.903
    Bahsedildi
    1
    Etiketlendi
    0



    Cevap: Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri


    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri


    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri


    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri
    Ölümden sonrası bile varken , senden sonrası neden olmasın ?



    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

  8. #8

    Üyelik tarihi
    25 12 2011
    Yer
    Kocaeli - İzmit
    Mesajlar
    34.903
    Bahsedildi
    1
    Etiketlendi
    0



    Cevap: Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri


    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri


    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri


    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri
    Ölümden sonrası bile varken , senden sonrası neden olmasın ?



    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

  9. #9

    Üyelik tarihi
    25 12 2011
    Yer
    Kocaeli - İzmit
    Mesajlar
    34.903
    Bahsedildi
    1
    Etiketlendi
    0



    Cevap: Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri


    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri
    Ölümden sonrası bile varken , senden sonrası neden olmasın ?



    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

  10. #10

    Üyelik tarihi
    25 12 2011
    Yer
    Kocaeli - İzmit
    Mesajlar
    34.903
    Bahsedildi
    1
    Etiketlendi
    0



    Cevap: Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

    Ebru Sanatıyla Yapılan Türk Bayrakları Resimleri

    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri


    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri
    Ölümden sonrası bile varken , senden sonrası neden olmasın ?



    Geleneksel Ebru Sanati Calismalari Resimli Anlatim Ebru Sanatı Örnekleri

 

 
Sayfa 1/2 12 SonSon

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0