Google adsense

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak Biyografisi, Resimleri

  1. #1

    Üyelik tarihi
    25 12 2011
    Yer
    Kocaeli - İzmit
    Mesajlar
    32.644

    Icon2 Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak Biyografisi, Resimleri

    Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak Biyografisi, Resimleri Özge Borak, 14 Şubat 1982 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Sanat hayatına henüz 8 yaşındayken kazandığı Şehir Tiyatroları Çocuk Bölümü’nde başlayan Borak’ın babası, kendisi gibi tiyatrocu olan İstanbul Devlet Opera ve Balesi başkoreografı Selçuk Borak’tı.




    Borak genç yaşta başladığı tiyatrodan eğitim hayatı boyunca kopladı ve de İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Aralarında Nazım Hikmet’in unutulmaz eseri Memleketimden İnsan Manzarları ve Turgut Özakman’ın uyarlaması Sarıpınar: 1914’ün de bulunduğu pek çok başarılı tiyatro eserinde rol aldıktan sonra 2003 yılında Kara Gün adlı yapımla sinema dünyasına adım attı.

    Başarılı oyuncunun adını duyurduğu ilk yapım, 2003-2004 yılları arasında rol aldığı Sultan Makamı oldu. Bu diziyi 2005-2007 yılları arasında rol aldığı Ihlamurlar Altında ve 2007-2009 yılları arasında kadrosunda bulunduğu Eşref Saati takip etti. Başarılı oyuncunun rol aldığı son tv yapımı ise Küçük Kadınlar oldu.

    Özge Borak, 2010 yılında, Hakan Algül’ün yönettiği ve Ata Demirer’in senaryosunu yazdığı Eyvah Eyvah adlı filmde canlandırdığı Müjgan karakteri ile sinemaseverlerin beğenisini kazandı; filmin popüleritesi sayesinde 2011 yılında devam filmi olan Eyvah Eyvah II vizyona girdi.

    Özge Borak , Ata Demirer ile 11 Kasım 2011 tarihinde nişanlanıp 22 Nisan 2012 tarihinde evlenmişlerdir.


    Filmografi

    Eyyvah Eyvah 2, 2011

    Eyyvah Eyvah, 2010

    Küçük Kadınlar, 2009 – 2010

    Akasya Durağı, 2008 - 2010

    Eşref Saati, 2007 - 2009

    Ihlamurlar Altında, 2005 - 2007

    Sultan Makamı, 2003 - 2004

    Kara Gün, 2003






    İsyan edemezdik Tanrı'ya.
    Bize mutlu yaşanabilecek koca bir ömür bahşediliyorken , kelebeğin ömrü bir gündü.
    Tek sorun mutluluğu bulmaktı..






  2. #2

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    19.053

    Cevap: Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak Biyografisi, Resimleri

    ellerine sağlık hepsi güzel olmuş:)
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

Benzer Konular

  1. Özge Özpirinçci Resimleri
    By HeRa in forum ÜNLÜ RESİMLERİ | Wallpapers
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 12-20-2014, 12:51
  2. ''AŞK'' özge ateştir...
    By Kate in forum MEVLANA Sözleri — Şiirleri
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 09-20-2014, 02:14
  3. Özge Özberk Biyografisi Özge Özberk Resimleri
    By Lady in forum Sinema & Tiyatro
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 09-10-2012, 05:35
  4. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 03-30-2012, 01:21
  5. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 03-27-2012, 23:16

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Uyarı!
Üyeler İçin Yasal Uyarı: Forum alanlarını kullanırken; 3.şahısların kişilik ve gizlilik haklarını ihlal edici iletiler yazmak, hak sahibinden izin almadan mp3, film, dizi, video, yazılım, ekitap gibi eserleri doğrudan paylaşmak, ayrıca ilgili lisans sahibi olmayan sitelere erişim için link paylaşmak hukuka ve yasalara aykırıdır. T.C. yasalarına ve hukuka aykırı olan bu tür paylaşımlar site içerisinde tespit edildiği veya hak sahibi tarafından şikayete konu olduğu takdirde, kullanıcı siteden uzaklaştırılacağı gibi, sistem tarafından tutulan kayıtlar, talepleri halinde yasal mercilere verilebilecektir. Bütün mesajların sorumluluğu yazarlarına aittir. Siradisi.ORG sitesi kesinlikle mesajlardan sorumlu tutulamaz.. Kullanmalarından doğacak tüm sorunlardan ve kanun ihlallerinden FORUM sorumlu tutulamaz.

Hak Sahiplerine ve Yasal Makamlara: Bu site, 5651 sayılı yasa kapsamında "yer sağlayıcı"dır. İlgili yasanın 5. maddesine göre: Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri İLETİŞİM bölümünden veya [email protected] mail adresinden bize ulaşabilirler. Bu iletişim adreslerinden bize ulaşan talep ve şikayetler incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler derhal sitemizden kaldırılacaktır. Site yönetimine ulaşmadan yapılan hukuki işlemlerden site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Bizi Takip Et

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0