Google adsense



Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak Biyografisi, Resimleri

Biyografi & Ünlülerin Yaşam Öyküleri Kategorisinde ve Sinema & Tiyatro Forumunda Bulunan Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak Biyografisi, Resimleri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak Biyografisi, Resimleri Özge Borak, 14 Şubat 1982 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Sanat hayatına henüz ...

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak Biyografisi, Resimleri

  1. #1

    Status
    Offline
    Co Admin

    vaLentina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


    Üyelik tarihi
    25 12 2011
    Yer
    Kocaeli - İzmit
    Mesajlar
    29.223
    Konular
    14260
    Aldığı Beğeni
    652
    Beğendikleri
    115

    Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak Biyografisi, Resimleri

    Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak Biyografisi, Resimleri Özge Borak, 14 Şubat 1982 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Sanat hayatına henüz 8 yaşındayken kazandığı Şehir Tiyatroları Çocuk Bölümü’nde başlayan Borak’ın babası, kendisi gibi tiyatrocu olan İstanbul Devlet Opera ve Balesi başkoreografı Selçuk Borak’tı.
    Borak genç yaşta başladığı tiyatrodan eğitim hayatı boyunca kopladı ve de İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Aralarında Nazım Hikmet’in unutulmaz eseri Memleketimden İnsan Manzarları ve Turgut Özakman’ın uyarlaması Sarıpınar: 1914’ün de bulunduğu pek çok başarılı tiyatro eserinde rol aldıktan sonra 2003 yılında Kara Gün adlı yapımla sinema dünyasına adım attı.

    Başarılı oyuncunun adını duyurduğu ilk yapım, 2003-2004 yılları arasında rol aldığı Sultan Makamı oldu. Bu diziyi 2005-2007 yılları arasında rol aldığı Ihlamurlar Altında ve 2007-2009 yılları arasında kadrosunda bulunduğu Eşref Saati takip etti. Başarılı oyuncunun rol aldığı son tv yapımı ise Küçük Kadınlar oldu.

    Özge Borak, 2010 yılında, Hakan Algül’ün yönettiği ve Ata Demirer’in senaryosunu yazdığı Eyvah Eyvah adlı filmde canlandırdığı Müjgan karakteri ile sinemaseverlerin beğenisini kazandı; filmin popüleritesi sayesinde 2011 yılında devam filmi olan Eyvah Eyvah II vizyona girdi.

    Özge Borak , Ata Demirer ile 11 Kasım 2011 tarihinde nişanlanıp 22 Nisan 2012 tarihinde evlenmişlerdir.

    Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak  Biyografisi, Resimleri

    Filmografi

    Eyyvah Eyvah 2, 2011

    Eyyvah Eyvah, 2010

    Küçük Kadınlar, 2009 – 2010

    Akasya Durağı, 2008 - 2010

    Eşref Saati, 2007 - 2009

    Ihlamurlar Altında, 2005 - 2007

    Sultan Makamı, 2003 - 2004

    Kara Gün, 2003

    Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak  Biyografisi, Resimleri





    Keşke yalnız bunun için sevseydim seni..

  2. #2

    Status
    Offline
    Site Sahibi

    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    19.767
    Konular
    13291
    Aldığı Beğeni
    669
    Beğendikleri
    75

    Cevap: Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak Biyografisi, Resimleri

    ellerine sağlık hepsi güzel olmuş:)
    “La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil’Aziym”

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371