Merhaba, ilk ziyaretiniz mi? Buraya tıklayın!

Google Adsense

User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1

    Üyelik tarihi
    25 12 2011
    Yer
    Kocaeli - İzmit
    Mesajlar
    34.862
    Bahsedildi
    1
    Etiketlendi
    0

    Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak Biyografisi, Resimleri

    Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak Biyografisi, Resimleri Özge Borak, 14 Şubat 1982 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Sanat hayatına henüz 8 yaşındayken kazandığı Şehir Tiyatroları Çocuk Bölümü’nde başlayan Borak’ın babası, kendisi gibi tiyatrocu olan İstanbul Devlet Opera ve Balesi başkoreografı Selçuk Borak’tı.
    Borak genç yaşta başladığı tiyatrodan eğitim hayatı boyunca kopladı ve de İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Aralarında Nazım Hikmet’in unutulmaz eseri Memleketimden İnsan Manzarları ve Turgut Özakman’ın uyarlaması Sarıpınar: 1914’ün de bulunduğu pek çok başarılı tiyatro eserinde rol aldıktan sonra 2003 yılında Kara Gün adlı yapımla sinema dünyasına adım attı.

    Başarılı oyuncunun adını duyurduğu ilk yapım, 2003-2004 yılları arasında rol aldığı Sultan Makamı oldu. Bu diziyi 2005-2007 yılları arasında rol aldığı Ihlamurlar Altında ve 2007-2009 yılları arasında kadrosunda bulunduğu Eşref Saati takip etti. Başarılı oyuncunun rol aldığı son tv yapımı ise Küçük Kadınlar oldu.

    Özge Borak, 2010 yılında, Hakan Algül’ün yönettiği ve Ata Demirer’in senaryosunu yazdığı Eyvah Eyvah adlı filmde canlandırdığı Müjgan karakteri ile sinemaseverlerin beğenisini kazandı; filmin popüleritesi sayesinde 2011 yılında devam filmi olan Eyvah Eyvah II vizyona girdi.

    Özge Borak , Ata Demirer ile 11 Kasım 2011 tarihinde nişanlanıp 22 Nisan 2012 tarihinde evlenmişlerdir.

    Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak  Biyografisi, Resimleri

    Filmografi

    Eyyvah Eyvah 2, 2011

    Eyyvah Eyvah, 2010

    Küçük Kadınlar, 2009 – 2010

    Akasya Durağı, 2008 - 2010

    Eşref Saati, 2007 - 2009

    Ihlamurlar Altında, 2005 - 2007

    Sultan Makamı, 2003 - 2004

    Kara Gün, 2003

    Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak  Biyografisi, Resimleri




    Ölümden sonrası bile varken , senden sonrası neden olmasın ?



    Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak  Biyografisi, Resimleri

  2. #2

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.132
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    Cevap: Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak Biyografisi, Resimleri

    ellerine sağlık hepsi güzel olmuş:)
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

 

 

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0