Welcome guest, is this your first visit?

Google adsense

User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
46 sonuçtan 31 ile 40 arası
  1. #31
    Seven Bir Kalp Korunmalı Bulduğunda
    Üyelik tarihi
    20 09 2012
    Yer
    izmir
    Mesajlar
    836
    Bahsedildi
    0
    Etiketlendi
    0

    Cevap: Aşk'ın Senfonisi~

    Görsede En Büyük Acıları Kalbimiz .
    Asla Diz Çökmez Gülücüklerimiz . . !






    Aşk bir oyunsa aldatmakne oluyor ? Oyuncu değişikliğimi ?

  2. #32
    Seven Bir Kalp Korunmalı Bulduğunda
    Üyelik tarihi
    20 09 2012
    Yer
    izmir
    Mesajlar
    836
    Bahsedildi
    0
    Etiketlendi
    0

    Cevap: Aşk'ın Senfonisi~

    Sizi Tanımadan Hakkınızda Konuşanlara
    Kızmayın !!!

    Bilirsiniz ;
    Köpekler Tanımadıklarına
    Havlarlar ..!






    Aşk bir oyunsa aldatmakne oluyor ? Oyuncu değişikliğimi ?

  3. #33
    Seven Bir Kalp Korunmalı Bulduğunda
    Üyelik tarihi
    20 09 2012
    Yer
    izmir
    Mesajlar
    836
    Bahsedildi
    0
    Etiketlendi
    0

    Cevap: Aşk'ın Senfonisi~

    - Mevzuya açık ol Paşam :D

    - Gün qelir sanada koyar Yaşam
    :D






    Aşk bir oyunsa aldatmakne oluyor ? Oyuncu değişikliğimi ?

  4. #34
    Seven Bir Kalp Korunmalı Bulduğunda
    Üyelik tarihi
    20 09 2012
    Yer
    izmir
    Mesajlar
    836
    Bahsedildi
    0
    Etiketlendi
    0

    Cevap: Aşk'ın Senfonisi~

    "Eğer benim en kötü halimle başedemezsen, beni en iyi halimle hak edemezsin" Marilyn Monroe






    Aşk bir oyunsa aldatmakne oluyor ? Oyuncu değişikliğimi ?

  5. #35
    Seven Bir Kalp Korunmalı Bulduğunda
    Üyelik tarihi
    20 09 2012
    Yer
    izmir
    Mesajlar
    836
    Bahsedildi
    0
    Etiketlendi
    0

    Cevap: Aşk'ın Senfonisi~

    Her insanın slow şarkı dinleyemediği dönemi olur...






    Aşk bir oyunsa aldatmakne oluyor ? Oyuncu değişikliğimi ?

  6. #36
    Seven Bir Kalp Korunmalı Bulduğunda
    Üyelik tarihi
    20 09 2012
    Yer
    izmir
    Mesajlar
    836
    Bahsedildi
    0
    Etiketlendi
    0

    Cevap: Aşk'ın Senfonisi~

    Ben varken, kendisine başkasını yakıştırmak gereği duymasın.






    Aşk bir oyunsa aldatmakne oluyor ? Oyuncu değişikliğimi ?

  7. #37
    Seven Bir Kalp Korunmalı Bulduğunda
    Üyelik tarihi
    20 09 2012
    Yer
    izmir
    Mesajlar
    836
    Bahsedildi
    0
    Etiketlendi
    0

    Cevap: Aşk'ın Senfonisi~

    Aşık olma sebebi olarak; mimiklerini ustaca kullanan erkek.






    Aşk bir oyunsa aldatmakne oluyor ? Oyuncu değişikliğimi ?

  8. #38
    Seven Bir Kalp Korunmalı Bulduğunda
    Üyelik tarihi
    20 09 2012
    Yer
    izmir
    Mesajlar
    836
    Bahsedildi
    0
    Etiketlendi
    0

    Cevap: Aşk'ın Senfonisi~

    Aşk; kavganın ortasında öperek susturan erkektir.






    Aşk bir oyunsa aldatmakne oluyor ? Oyuncu değişikliğimi ?

  9. #39
    Seven Bir Kalp Korunmalı Bulduğunda
    Üyelik tarihi
    20 09 2012
    Yer
    izmir
    Mesajlar
    836
    Bahsedildi
    0
    Etiketlendi
    0

    Cevap: Aşk'ın Senfonisi~

    Her karanlık; kendisini sonlandıracak şafağın, tohumlarını içinde taşır.. Dante






    Aşk bir oyunsa aldatmakne oluyor ? Oyuncu değişikliğimi ?

  10. #40
    Seven Bir Kalp Korunmalı Bulduğunda
    Üyelik tarihi
    20 09 2012
    Yer
    izmir
    Mesajlar
    836
    Bahsedildi
    0
    Etiketlendi
    0

    Cevap: Aşk'ın Senfonisi~

    -Sen daha iyilerine layıksın. +Evet bence de.






    Aşk bir oyunsa aldatmakne oluyor ? Oyuncu değişikliğimi ?

 

 
Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0