Welcome guest, is this your first visit?

Google adsense

User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

  1. #11

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.132
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    Cevap: 2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    Artık vakti gelmiş bir vedasın benim için;
    HİÇ ÖZLEMEYECEĞİM...


    BUKRE / Kahraman Tazeoğlu
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  2. #12

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.132
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    Cevap: 2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    Zamansız bir başlangıçtı bizimkisi.
    Benim başımı yaslayacak omuzlara değil,
    bağrıma basacak taşlara ihtiyacım vardı...
    Öyle bir zamanda karşıma çıktın sen...
    Neden böyle zamansız çıkıp geldin ki ?

    BUKRE / Kahraman Tazeoğlu
    EsmeraLda bunu beğendi.
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  3. #13

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.132
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    Cevap: 2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...


    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    Geçmiş iyi birşey olsaydı geçmezdi...


    BUKRE / Kahraman Tazeoğlu
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  4. #14

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.132
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    Cevap: 2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    Daha kendi sınırlarıma katlanamazken,
    sana hapsolmanın ne demek pluğunu bilemezsin sen.
    Hissedemeyeceğim kadar yakın, dokunamayacağım kadar uzaksın.


    BUKRE / Kahraman Tazeoğlu
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  5. #15

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.132
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    Cevap: 2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...



    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...




    Bana güvenmeden gel,
    Çünkü ; Ben aşığım, benden herşeyi bekle !


    BUKRE / Kahraman Tazeoğlu
    EsmeraLda bunu beğendi.
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  6. #16

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.132
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    Cevap: 2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...



    Asıl dert ''DERMAN'' diye verdiğindi...
    Verdiklerini de alarak gittin...
    Aynı şiirin farklı satırlarıyız şimdi...

    BUKRE /Kahraman Tazeoğlu
    EsmeraLda bunu beğendi.
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  7. #17

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.132
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    Cevap: 2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...


    Gülü seven dikenine katlanmasın !

    Dikenini de sevsin...

    - BUKRE / Kahraman Tazeoğlu
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  8. #18

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.132
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    Cevap: 2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    Ölümü düşündükçe değil, unuttukça mutlu oluyoruz.

    Unutmak, hafzanın soluklanması,
    anılarsa geçmişin sandalıdır...


    BUKRE / Kahraman Tazeoğlu
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  9. #19

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.132
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    Cevap: 2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    Sana verdiklerime üzülmedim de.....
    Benden çaldıkların içime oturuyor....

    BUKRE / Kahraman Tazeoğlu
    EsmeraLda bunu beğendi.
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  10. #20

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.132
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    Cevap: 2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

 

 
Sayfa 2/2 İlkİlk 12

LinkBacks (?)

  1. 05-08-2014, 17:47

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0