Welcome guest, is this your first visit?
Kapat
   
©

Google Reklamları

User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

  1. #1

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den 2013-2014 Güzel Resimli Sözler...


    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  2. #2

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    Cevap: 2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  3. #3

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    Cevap: 2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    Güzellik, bakmayı bilen gözdedir sevgilim. Artık kendime layık olanı seçebiliyorum sayende....

    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  4. #4

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    Cevap: 2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...





    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  5. #5

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    BUKRE'den Yeni Resimli Sözler / K.Tazeoğlu


    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    Elbet birisi birgün onu anlayacaktı...

    Elbet birgün hakkında yanlış düşündüklerinin farkına varacaklardı.
    Peki, bu durumun farkına varmasalar BUKRE'nin umurunda mıydı ?
    HAYIR !!

    BUKRE / K.Tazeoğlu
    EsmeraLda bunu beğendi.
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  6. #6

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    Cevap: BUKRE'den Yeni Resimli Sözler / K.Tazeoğlu

    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    Yüzsüzlüğünden, tükürülecek bir yüzü bile kalmayan insanlar tanımıştı.
    Onların neden bu kadar karaktersizleştiğini düşündü...
    Acaba o çoğunluk haklıydı da azınlıkta kalanlar mı suçluylu..
    Seçimlerimizi yaparken hep yanlışa mı düşürüyordu hayat bizi ?
    Neden aradıklarımızı kaybedip..aramadıklarımızı buluyorduk...

    BUKRE / K.Tazeoğlu
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  7. #7

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    Cevap: BUKRE'den Yeni Resimli Sözler / K.Tazeoğlu


    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    İnsanların en saf yanıysa,

    hayatın bir sonu olduğunu her seferinde unutması...


    BUKRE / K.Tazeoglu
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  8. #8

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    Cevap: 2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    Herkes, doğruda olsa yanlış da olsa kendi yaşadığını tecrübe edinir.
    Ben bunları başkalarından toplamadım. Başkasının tecrübesi benim olamaz zaten.
    Ne yaşadıysam onu yazıyorum....
    Belkide senin beklenti ve hayallerin çok büyüktü ?
    Çünkü ne kadar büyük kurulursa hayaller, o kadar küçük kalır gerçekler.


    BUKRE / K.Tazeoğlu
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  9. #9

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    Cevap: 2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...
    EsmeraLda bunu beğendi.
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

  10. #10

    Üyelik tarihi
    22 12 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    20.106
    Bahsedildi
    2
    Etiketlendi
    0

    Cevap: 2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    2013-2014 Kahraman Tazeoğlu BUKRE'den Resimli Sözler...

    Gel ve kurtar aklımı...

    yoksa kötüye kullanacağım


    - BUKRE / Kahraman Tazeoğlu
    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard

 

 
Sayfa 1/2 12 SonSon

LinkBacks (?)

  1. 05-08-2014, 17:47

Benzer Konular

  1. BUKRE'den - KAHRAMAN TAZEOĞLU
    By EsmeraLda in forum USTA ŞAİRLERDEN ŞİİRLER
    Cevaplar: 50
    Son Mesaj: 08-08-2014, 19:25
  2. BUKRE - Kahraman Tazeoğlu (2013)
    By EsmeraLda in forum KİTAP ÖZETİ, Tanıtım
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 02-24-2014, 14:18
  3. Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 01-18-2014, 14:15
  4. BUKRE'den Kahraman Tazeoğlu, ''Nasıl özlediğimi anlatsam''...
    By EmeL in forum USTA ŞAİRLERDEN ŞİİRLER
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 11-30-2013, 00:45
  5. Kahraman Tazeoğlu - BUKRE
    By EsmeraLda in forum USTA ŞAİRLERDEN ŞİİRLER
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 10-09-2013, 00:13

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0